Ide kattintva a hírlevél böngészőben is megtekinthető!

Kedves Kollégák!

Reméljük mindenkinek kellemesen telik a nyár – ez a feltöltődés, a kikapcsolódás és a gondtalan hétvégék időszaka. Ezzel együtt, amint látjátok, épülünk, szépülünk és növekszünk tovább.


53 DIGI Ügyfélszolgálat országosan

A gyulai iroda májusban nyílt, illetve felújításra kerültek a pécsi irodák is. Júliustól a fővárosban az Aréna Plázában, valamint Veszprémben a Balaton Plázában is elérhetők leszünk – a munkálatok nyáron is folyamatosan zajlanak.

Júniusban a budaörsi Auchan Korzón is megnyitottunk, ahol a nyitási promóció keretében a Discovery Channel jóvoltából egy VR szemüveg segítségével lehetőség nyílt a betérőknek megtapasztalni a virtuális valóság élményét – cápákkal merülni vagy egy Harley Davidson motoron száguldani!

Az aktivitás olyan népszerűségnek örvendett, hogy július 29-én, az Aréna Plazában nyíló ügyfélszolgálatunkon is megismételjük!


DIGI kábeles szolgáltatás még több utcában!

Bővülünk a XVIII. kerületben is. Mostantól még több háztartásban vagyunk elérhetőek dél-pesti régióban: Erzsébettelep is felkerült a szolgáltatási térképünkre.


Te miért szeretsz a DIGI-nél dolgozni?

Mára közel 1500-an vagyunk a cégnél és folyamatosan bővül a csapat. Szeretnénk a leendő kollégáknak hitelesen elmondani, hogy miért is jó nálunk dolgozni. Segíts nekünk!

Kérjük, fogalmazd meg itt pár szóban, gondolatban, hogy miért szereted a DIGI-t, mint munkahelyet és munkaadót. Családbarát? Stabil/megbízható, jó a kollegiális viszony? Kinek-kinek a maga érvei.


Karrier

Ismersz valakit, aki munkát keres? Szerinted alkalmas lehet? Ajánld a HR-osztálynak!

Aktuális álláshirdetéseinket megtalálod ide kattintva.


Dolgozói akciók

Továbbra is elérhetőek a dolgozói kedvezmények, kattints a logóra további információért!


www.digi.hu